Is er sprake van schade aan een autoruit? Dan is het van belang dat dit snel wordt hersteld. Een klein sterretje in de voorruit kan snel uitmonden tot iets groters. Daarom is het altijd aan te raden om iedere vorm van autoruitschade te laten maken. Gelukkig is dit makkelijker dan je denkt: voor autoruitschade kun je altijd en overal bij AAS Schadeherstel terecht.

Schade aan de autoruit kan op verschillende manieren ontstaan. Zo is het mogelijk dat er een steentje of iets anders zwaars op de ruit terecht is gekomen. Maar ook door een ongeval kan er schade aan de ruit komen. Wanneer je denkt dat de autoruit waarschijnlijk volledig vervangen moet worden is het belangrijk om de schade online te melden bij een van de schadeherstelbedrijven bij jou in de buurt. Er wordt dan snel contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Ontdek de opties voor autoruitschade herstellen

Afhankelijk van de grootte van de schade kan dit snel hersteld worden. Zo kan een sterretje dat kleiner is dan een twee euromunt vaak binnen een dag al gemaakt worden. Op deze manier ben jij af van de autoruitschade en kun je weer met een veilig gevoel de weg op. Hoeveel het herstel van de autoruitschade kost is afhankelijk van een aantal zaken, waaronder de grootte van het sterretje in de ruit. Maar het hangt ook af van je verzekering. Wanneer je aanvullend verzekerd bent is de reparatie van een sterretje vaak gratis. Ontdek zelf je mogelijkheden!