Wl je lekker snel weg kunnen rijden dan zijn e-Choppers het perfecte vervoersmiddel voor jou, door de afstandsbediening is het mogelijk dat je zonder de sleutel in het contact doet weg te rijden. Heerlijk met je haren in de wind, want een helm hoef je ook niet op wanneer je ermee gaat rijden. Als klap op de vuurpijl is dit stoere model ook nog eens elektrisch, je laadt de accu in een paar uur op en kan er dan ongeveer 70 km mee rijden. Meer dan voldoende om naar je werk te rijden, of in je vrije tijd met vrienden een rit te maken.

Leuke handige features

Behalve dat e-Choppers voordelig en milieuvriendelijk zijn, zitten ze ook bomvol met handige en leuke features. Wat dacht je van de universele houder voor je smartphone, om onderweg naar een muziekje te kunnen luisteren. Of natuurlijk in Google Maps de weg te zoeken, omdat de chopper geruisloos is kun je met je vrienden onderweg makkelijk een praatje maken. Op het display is eenvoudig af te lezen hoe vol de batterij nog is, en ook hoeveel je totaal gereden hebt. 

e-Choppers

Twee modellen

De Black Edition en de Regular Edition zijn de twee modellen waaruit je kunt kiezen, tussen de twee zijn de kleurstellingen het verschil. De overige eigenschappen van de e-Choppers zijn gelijk aan elkaar, kies je voor de Black Edition dan heb je verschillende onderdelen in de kleur die je wenst. Hoe feller de kleur die je kiest, hoe meer je zal opvallen in positieve zin als ergens onderweg naar toe bent.