Ben jij op zoek naar een veelzijdige en goede rijschool nabij Den Bosch? Dan ben jij hier aan het juiste adres. Bij Kees de Vaan Opleidingen, zijn ze gespecialiseerd in diverse rijopleidingen. Hierbij kan je denken aan scooter rijbewijs, motorrijbewijs, autorijbewijs en zelfs vaarbewijs. Ook kan je bij deze rijschool nabij Den Bosch terecht voor beroepsmatige rijbewijzen voor onder andere heftruckcertificaat, trekkerrijbewijs, vrachtwagen rijbewijs (ook met aanhanger) en code 95. Door de jarenlange ervaring kunnen ze jou helemaal klaarmaken voor het CBR en dan voor de theorie en praktijk. Ze hebben hier dan ook niet voor niets een hoog slagingspercentage.

Waarom deze rijschool nabij Den Bosch?

Rijopleiding

Je slaagt bij ons sneller waardoor je dus ook nog eens goedkoper uit bent. Het succes van onze opleidingen zit in de prijs- kwaliteit verhouding, persoonlijke benadering en de professionele begeleiding. Je kan de keuze maken uit verschillende theorie- en praktijkgerichte opleidingen. Je kan ook advies vragen als je het niet zeker weet. Ze vinden het bij Kees de Vaan Opleidingen erg belangrijk dat je goed persoonlijk contact hebt als het gaat om het leren rijden en de gesprekken die plaatsvinden tijdens de lessen. Ze willen het leuk en leerzaam maken zodat je sneller klaar bent om zelf de weg op te gaan. Kees de Vaan Opleidingen dé rijschool nabij Den Bosch bestaat al sinds 1964, sindsdien zijn er al meer dan 50000 mensen geslaagd! Door het uitgebreide assortiment van opleidingen kan je eigenlijk voor alles wel terecht bij Kees de Vaan Opleidingen. Hun slagingspercentage is ook erg hoog dus dan heb je ook nog zekerheid dat je bij deze rijschool nabij Den Bosch in een keer slaagt!

Meer informatie

Meer informatie over de rijschool nabij Den Bosch kan je vinden op de website van Kees de Vaan Opleidingen. Je vindt hier alles van je rijbewijs tot aan je vaarbewijs.

Rijschool