Het is zover: je hebt je haar eindelijk ten huwelijk gevraagd en ze heeft ja gezegd! Om een goede trouwdag te beleven zul je veel voorbereidingen moeten treffen. Voor veel mannen is het uitzoeken van de trouwauto het leukste onderdeel van de voorbereidingen. Lekker op zoek naar jouw droomauto die je voor een dag mag gebruiken. Wie wilt dat nou niet? In deze blog bespreken wij een aantal populaire trouwautos met je.

BMW I8

De BMW I8 is een populaire trouwauto door haar mooie looks en snelheid. De BMW I8 is hybride en kan dus op brandstof en elektriciteit rijden. Wil je milieubewust rijden op je trouwdag of toch de motor even goed laten brullen? De keuze is aan jou. Deze auto heeft 375 pk en is binnen 4.4 seconde van 0 naar 100 km per uur. Aan snelheid dus zeker geen gebrek bij deze auto. 

BMW i8 huren

Ford Mustang GT 5.0 V8

De Ford Mustang GT 5.0 V8 is erg populair onder autoliefhebbers. Dit komt waarschijnlijk door de 450 pk en het dubbel Roush-uitlaatsysteem. Aan kracht dus zeker geen gebrek bij deze sportieve wagen. Naast de kracht is de auto ook erg technisch. Zo beschikt deze Ford Mustang over een achteruitrijcamera, cruise control, stoelverwarming, climate control en meer!

Mustang huren?

Jaguar F-Type Cabrio

De laatste auto is dit lijstje is de Jaguar F-Type Cabrio. Deze Jaguar is een echt racemonster. Wanneer je indruk wilt maken op de bruidsgasten is dit zeker geen verkeerde keuze. De Jaguar F-Type Cabrio is niet alleen snel maar heeft ook nog eens een prachtige look.

Jaguar trouwauto huren?