Hoe werkt shortlease Arnhem

 Ben je op dit moment op zoek naar een auto om tijdelijk te gebruiken en spreekt daarom shortlease Arnhem je erg aan? En wil je het liefst een auto waar je op kunt rekenen, en die perfect aansluit bij je organisatie en wil je liever niet vast komen te zitten aan een lang contract? Bij reguliere lease lease je een auto voor minimaal 24 maanden, waarbij de gekozen periode doorgaans vaststaat. Shortlease zorgt ervoor dat autohuur en leasing met elkaar gecombineerd worden. Hierdoor is deze manier van leasen een ideaal vervoermiddel is voor flexibel en betaalbaar vervoer.

Shortlease Arnhem

Geschikt voor de freelancer, expat, startende ondernemer, organisatie met seizoenspieken of kortlopende contracten

 Of je nu freelancer, startende ondernemer of expat bent en een organisatie met seizoenspieken hebt of juist kortlopende contracten hebt. Of een nieuwe medewerker met een proeftijd, bij de specialist op het gebied van shortlease Arnhem krijg je altijd een auto met all-risk verzekering. Ook voor de particuliere gebruiker is shortlease een perfecte oplossing. Maak een keuze uit het uitgebreide assortiment personenauto’s en bedrijfswagens en bepaal zelf de duur en het aantal kilometers. Je ontvangt binnen slechts een uur na aanvraag (binnen openingstijden) een offerte die volledig op maat voor je is gemaakt. Akkoord? Je kunt binnen 24 uur beginnen met het besturen van uw nieuwe droomauto.

Shortlease Arnhem

 Wat de specialist van je nodig heeft

 Na acceptatie van de offerte heeft de specialist nog een aantal verzoeken voor je. Denk hierbij aan je rijbewijs, een KvK-extract loonstrook, een bankafschrift en je adres te bevestiging van de identificatie. Er wordt ook een kredietcheck gedaan. Verder dient voor aanvang van het contract ook een aanbetaling betaald te worden. De latere maandelijkse facturen dienen via automatische incasso te worden betaald.

Dit vind je misschien ook leuk...