Een helm voor verschillende doeleinden

Een Schuberth helm wordt niet alleen gebruikt voor de veiligheid wanneer je motor aan het rijden bent, maar ook in de formule 1 worden de helmen veel gebruikt. Maar ook helmen voor de industrie worden gemaakt door het Duitse bedrijf, maar liefst 1,5 miljoen helmen worden verdeeld over 55 landen verkocht. De helmen worden gemaakt volgens de hoogste veiligheidseisen, zitten zeer comfortabel en stabiel op je hoofd. Het geluidsniveau wat je nog hoort binnen in de helm is minimaal te noemen. 

Schuberth helm

Minste geluid bij het dragen van de helm 

Comfort en veiligheid zijn twee hele belangrijke punten bij het dragen van een helm, juist daarin blinkt een Schuberth helm uit. Het bedrijf heeft de luxe dat zij zelf het geluid kunnen testen in eigen wind en akoestische test tunnels. Je kunt je voorstellen dat een helm ook eenvoudig aan te passen is wanneer deze niet geheel voldoet. De kleine details bij de helmen zorgen net voor dat beetje extra wat je nodig hebt voor een ultiem comfort. 

Na het dragen wil je niet anders meer 

Schuberth helm

De ervaring leert dat mensen die een Schuberth helm eenmaal een keer hebben gedragen niet anders meer willen. Er gaat een nieuwe wereld open wanneer je het geluidsniveau ervaart als je de helm op hebt, dan spreken we nog niet over het overige comfort van de helm. Het is zelfs mogelijk om een bluetooth systeem in je helm te integreren, hiermee kun je eenvoudig bellen of je favoriete muziek luisteren. De bediening wordt onzichtbaar in de nek verwerkt van de helm.

Dit vind je misschien ook leuk...