Bij een kras op de auto heb je waarschijnlijk geen flauw idee hoeveel het gaat kosten om die te laten verwijderen. Bij AAS Dagherstel is het heel eenvoudig om voorafgaand aan de reparatie informatie te krijgen over de kosten krassen verwijderen. Dat komt omdat er bij AAS Dagherstel wordt gewerkt met standaarden voor de kosten krassen verwijderen. Daarmee wordt voorkomen dat je voor onaangename verrassingen komt te staan nadat de auto is gerepareerd. Het bepalen van de prijs van een reparatie wordt gedaan met behulp van een menukaart, waarin verschillende soorten beschadigingen zijn gecategoriseerd.

kosten krassen verwijderen

Menukaart kosten krassen verwijderen

De menukaart kosten krassen verwijderen op de site van AAS Dagherstel is gemakkelijk in gebruik. Eerst ga je op zoek naar de button Kosten Schade berekenen. Die leidt naar zes icoontjes, waarmee je kunt aangeven aan welke kant van de auto er een beschadiging zit. Als je een icoon hebt aangeklikt heb je de keuze uit verschillende locaties van de schade op de gekozen kant. Tenslotte kun je kiezen van welk welke type schade er sprake is. Bij een kras krijg je meteen de kosten krassen verwijderen te zien. Pas na het maken van een selectie van de schade maak je een afspraak bij een vestiging van AAS Dagherstel bij jou in de buurt.

Verrassend lage kosten krassen verwijderen

Bij AAS Dagherstel wordt gewerkt met de modernste technieken om schades aan auto’s te verwijderen. Het prettige daarvan is dat schades binnen een dag worden hersteld en dat de prijzen van de reparaties opvallend laag zijn. De kosten van een diepe kras verwijderen op de zijkant van de auto bedragen slechts € 175,00. Zo’n kras wordt weggeschuurd en overgespoten in de exacte kleur lak van jouw auto. Daarna wordt de beschadiging door middel van poetsen helemaal onzichtbaar weggewerkt.