Wij van Autogarage Mijdrecht weten als geen ander hoe belangrijk periodiek onderhoud voor een auto is. Een van de belangrijkste redenen is, dat je niet onverwachts met pech komt te staan. Kleine dingetjes, zoals een vuil luchtfilter, lege accu, gecorrodeerde bougies, versleten banden door een slechte wieluitlijning en meer van dit soort achterstallig onderhoud, kunnen voor grote problemen zorgen. Met een regelmatig periodiek onderhoud voorkom je grote reparaties, doordat bepaalde zaken preventief kunnen worden aangepakt. Het is altijd beter enkele honderden Euro’s uit te geven, dan enkele duizenden.

Rij veiliger en vertrouwd

Regelmatig een onderhoudscheck laten uitvoeren verhoogt de veiligheid voor onderweg. Onderdelen die bijtijds vervangen worden verminderen het risico op onverwachte problemen. Door preventieve onderhoudsdiensten te laten uitvoeren, kunnen wij van Autogarage Mijdrecht kleine problemen opsporen en voorkomen dat kleine storingen erger worden die grote schades kunnen veroorzaken. Verminder het risico op pech onderweg.

Autogarage Mijdrecht

Houdt de auto in perfecte conditie

Niet alleen de veiligheid is van groot belang, maar het verhoogd ook de prestatie van de auto. Stel je is voor: betere bandentractie, stabieler sturen en wetende dat de auto altijd zal starten. Dit zijn dingen waar je op kunt rekenen bij het regelmatig laten checken van de auto. Plan daarom een afspraak bij ons, wanneer het je het beste uitkomt. Wij zorgen ervoor dat de auto weer op z’n best presteert.

Bespaar geld

Regelmatig de auto laten wegbrengen voor onderhoud, zorgt ervoor dat deze dan langer meegaat. Standaard dingen laten doen, zoals olie verversen, oliefilter vervangen, riemen en slangen laten controleren, voorkomt het uitvallen van de auto. Een simpele onderhoudsservice kost minder dan een in elkaar gedraaide motor die vervangen moet worden.

Minder brandstofkosten

Met een goed onderhouden auto verspil je geen druppel brandstof teveel. En met de alsmaar stijgende brandstofprijzen wil je geen auto die ook maar een druppel teveel slurpt. Sla je een aantal servicebeurten over, zodat er geen computercheck meer is gedaan, loop je de kans dat de auto zich anders is gaan gedragen. Dit kan betekenen dat de tank wat vaker dan normaal gevuld moet worden. Een goede check-up voorkomt onnodige verspilling.

Voorkom tijdverlies

Volg altijd het onderhoudsschema op de voet. Het niet willen starten van de auto, pech onderweg of grote reparaties die dagen kunnen duren, kost alleen maar tijd. Iedereen die een auto heeft is er steeds meer afhankelijker van. Het is ook een van de belangrijkste hulpbronnen geworden om ons te verplaatsen. Periodiek onderhoud is noodzakelijk, daarom zien wij van Autogarage Mijdrecht je graag tegemoet als een vaste en tevreden klant.