De oplossing voor klachten bij het rijden

Bij het autorijden komt veel verantwoordelijkheid kijken. Het kan namelijk in bepaalde situaties fataal aflopen. Per jaar vallen er namelijk veel verkeersongelukken. Er zijn daar uiteraard diverse oorzaken voor te bedenken. Het kan gaan om rijden onder invloed van drugs of drank, rijden zonder rijbewijs, onoplettendheid, gladheid, oververmoeidheid en zo  kan ik nog wel even doorgaan. Maar wat ook een rol kan spelen, zijn irritaties die kunnen oplopen omdat de comfort niet van de auto niet helemaal juist is.

Laat de comfort van de auto nou precies hetgeen zijn waar wij ons mee bezig houden. Scheel is al ruim 40 jaar bezig met het bewerkstelligen van de perfecte stoel voor ieder individu. Vaak zijn er mensen die een door een autostoel rugpijn krijgen. Het werk van Scheel bestaat uit het analyseren en oplossen van zitproblemen. Scheel weet als geen ander waar je op moet letten bij het afstellen en instellen van stoelen voor dagelijks gebruik. Voeg daar de constante ontwikkeling en verbetering van onze producten aan toe en wij garanderen u een optimaal advies op maat. Bij ons krijgt u in ieder geval een eerlijk en vrijblijvend advies, want voor het meest optimale zitcomfort heeft u het meeste baat.

Naast gewone autostoelen hebben wij ook 4×4 autostoelen in ons assortiment met extra zijdelingse steun. Speciaal voor 4 WD’s of terreinwagens als de Land Rover Defender, Toyota Landcruiser of Mercedes G-klasse. Daarom zijn er speciale autostoelen voor Land Rover Defender. Oorspronkelijk werden de autostoelen van Scheel ook speciaal ontworpen voor dit soort merken. Wij produceren dit al vanaf 1983. Echter, de originele stoelen waren niet van hele hoge kwaliteit en de meeste stoelen zijn inmiddels vervangen door een after market model. Tegenwoordig passen wel alle stoelen van Scheel in bijna alle 4WD auto’s. Meer informatie? Kijk dan op de website van Scheel.

Dit vind je misschien ook leuk...